Απλές Εφαρμογές Οικιακού Κλιματισμού

Κλιματισμός με split μηχανήματα

Εφαρμογές με μηχανήματα split τύπου τοίχου, δαπέδου, κασέτας και αεραγωγών


Κεντρικός Οικιακός Κλιματισμός

Κλιματισμός με vrv μηχανήματα

Εφαρμογές με πλήθος εσωτερικών κλιματιστικών που συνδέονται με ένα εξωτερικό μηχάνημα

  • Κρυφές ή εμφανείς εσωτερικές μονάδες
  • Αυτονομία σε κάθε χώρο
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα
  • Οικονομική λειτουργία

Επαγγελματικές Εφαρμογές

Εκτός από τον οικιακό εξοπλισμό, η Altemco καλύπτει τις ανάγκες για κλιματισμό μεγαλύτερων χώρων, όπως αίθουσες, καταστήματα ή ακόμα κι ολόκληρα κτίρια

Σύνθετες Εγκαταστάσεις

Εφαρμογές με VRV

Εφαρμογές με συστήματα VRV σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, μεγάλες οικίες, διαγνωστικά κέντρα, εστιατόρια, super market

Altemco Συμβόλαια Συντήρησης
1, 2, 3, 4, 5

Ολοκληρωμένες συμβάσεις συντήρησης
για κεντρικά συστήματα κλιματισμού & εξαερισμού

Άνεση & Υγεία

Όλες οι εφαρμογές κλιματισμού χρειάζονται συντήρηση.
Η συντήρηση γίνεται πρώτα για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα και μετά για τα ίδια τα μηχανήματα. Για τους ανθρώπους γίνεται για να μην εισπνέουν αέρα με σκόνες και μικρόβια, για να πετύχουμε βέλτιστη δυνατή ποιότητα του αέρα, στις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, στην χαμηλότερη στάθμη θορύβου.
Για τα μηχανήματα γίνεται για την σωστή τους λειτουργία,
για την αύξηση του ορίου ζωής τους, για την εξοικονόμηση ρεύματος και για την μειωμένη εκπομπή CO2

Τι προσφέρει η altemco

Συν(+)τήρηση σημαίνει παροχή λύσεων για τα ζητήματα που σας απασχολούν. H altemco καλύπτει όλες τις ανάγκες του εξοπλισμού του Κλιματισμού & Εξαερισμού. Μέσω της μακροχρόνιας σχέσης μας με τους πελάτες μας, δημιουργούμε προγράμματα και εργαλεία συντήρησης που προσφέρουν νέους και καλύτερους τρόπους εξυπηρέτησης σας.
Τα συμβόλαια altemco +τήρηση είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, στην επιχείρησή σας και στην εφαρμογή σας. Έχουν σχεδιαστεί για να παράσχουν απόδοση λειτουργίας, να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του συστήματός σας και να σας βοηθήσουν να ελαττώσετε το κόστος σας.

Γιατί να επιλέξετε ένα συμβόλαιο altemco +τήρηση

Οι περισσότεροι κατανοούν πώς οι επιχειρήσεις τους εξαρτώνται από το σύστημα κλιματισμού τους. Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες κτιρίων αντιλαμβάνονται επίσης ότι ο εξοπλισμός του κλιματισμού τους έχει ουσιώδη σημασία για να εξασφαλιστεί η άνεση των χρηστών. Έτσι, εάν ο εξοπλισμός δεν συντηρείται σωστά, μπορεί να μην παράσχει το αναγκαίο επίπεδο απόδοσης. Η altemco συνδυάζει την εμπειρία μιας εταιρείας κατασκευής και διανομής με έμπειρο προσωπικό συντήρησης. Με ένα συμβόλαιο συντήρησης altemco, ο εξοπλισμός σας θα υπόκειται σε τακτικό έλεγχο. Όλα τα πιθανά προβλήματα θα διορθώνονται πριν τα αντιληφθεί οποιοσδήποτε μέσα στο κτίριό σας. Όσον αφορά στις δαπάνες, η ωραιότερη έκπληξη είναι ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Εσείς επιλέγετε το επίπεδο κάλυψης που προτιμάτε και γνωρίζετε επακριβώς ποιες υπηρεσίες και ποια ανταλλακτικά καλύπτονται. Οι λύσεις της altemco για το service σας βοηθούν να εξαλείψετε τον κίνδυνο επισκευών υψηλού κόστους και να προβλέψετε το κόστος συντήρησης. Η ουσία είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, επωφελούμενοι ταυτόχρονα από μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουν επιπλέον αξία.

Συμβόλαια altemco +τήρηση

Με τα ολοκληρωμένα μας προγράμματα συντήρησης, προτείνουμε να γίνουμε ο συνεργάτης παροχής λύσεων και να προστατεύουμε τον εξοπλισμό και την επένδυσή σας. Τα Συμβόλαια altemco +τήρηση είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Προσφέρουν 5 διαφορετικά επίπεδα κάλυψης. Από τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης μέχρι τις πλήρεις ολοκληρωμένες λύσεις. Ως κάτοχοι ενός Συμβολαίου altemco +τήρηση , αντιμετωπίζεστε ως πελάτες ειδικής κατηγορίας, με κατά προτεραιότητα πρόσβαση σε συντήρηση και υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό. Οι ειδικοί συντήρησης της altemco θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το συμβόλαιο που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή σας.


Συμβόλαιο altemco +τήρηση 1

Οικιακό συμβόλαιο με ετήσια συντήρηση. Αξιόπιστη και εγγυημένη εργασία από επαγγελματίες τεχνίτες. Όλοι οι πελάτες με συμβόλαια altemco +τήρηση 1 έχουν πρόσβαση σε μια τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, καθημερινά από τις 08:00 έως 16:00. Όταν απαιτείται επιτόπου επέμβαση, ένας έμπειρος τεχνικός, θα βρίσκεται στον χώρο του πελάτη σε εγγυημένο χρόνο απόκρισης (σε 24 ώρες από 09:00 έως 16:00 εκτός Σαββατοκύριακου).Τα συμβόλαια παρέχουν κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα εργαλεία και υλικά ώστε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση χωρίς προβλήματα. Τα χημικά που χρησιμοποιούμε είναι μυκητοκτόνα - βακτηριοκτόνα, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον με προδιαγραφές και πιστοποίηση και έγκριση από τον ΕΟΦ. Πραγματοποιούμε χημικό καθαρισμό εσωτερικού & εξωτερικού μηχανήματος, απόσμηση μηχανήματος και φίλτρων, έλεγχος φρέον & αποχέτευσης και έλεγχος ασφαλούς & καλής λειτουργίας.

Συμβόλαια altemco +τήρηση 2,3,4,5

Επαγγελματικά συμβόλαια με συντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα συμβόλαια altemco +τήρηση 2,3,4,5 έχουν πρόσβαση σε μια τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, καθημερινά από τις 08:00 έως 16:00. Όταν απαιτείται επιτόπου επέμβαση, ένας έμπειρος τεχνικός, θα βρίσκεται στον χώρο του πελάτη σε εγγυημένο χρόνο απόκρισης μικρότερο από 24 ώρες (σε 2 ώρες στο +τήρηση5) Τα συμβόλαια παρέχουν κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση. Σε όλα τα επαγγελματικά συμβόλαια περιλαμβάνεται και η εργασία διάγνωσης βλαβών, ενώ σε κάποια ανάλογα το συμβόλαιο περιλαμβάνονται και όλες οι εργασίες αντικατάστασης των εξαρτημάτων ακόμη και το κόστος ανταλακτικών. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα εργαλεία και υλικά ώστε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση χωρίς προβλήματα. Τα χημικά που χρησιμοποιούμε είναι μυκητοκτόνα - βακτηριοκτόνα, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον με προδιαγραφές και πιστοποίηση και έγκριση από τον ΕΟΦ. Πραγματοποιούμε χημικό καθαρισμό εσωτερικού & εξωτερικού μηχανήματος, απόσμηση μηχανήματος και φίλτρων, έλεγχος φρέον & αποχέτευσης και έλεγχος ασφαλούς & καλής λειτουργίας.